Šodien atklāšu jums recepti ļoti gardām pankūkām, kuru nosaukums ir “Viss vienā krūzē”. Šīs pankūkas ir ļoti viegli pagatavojamas, bet pašu recepti būs viegli atcerēties.
Esmu pilnīgi pārliecināta, ka, ja kaut reizi pamēģināsiet viņas pagatavot, pēc tam to darīsiet atkal un atkal…
Pankūkas ir viens no vispopulārākajiem ēdieniem pasaulē, kas tiek gatavots no vienkāršiem sastāvdaļām un to var uztvert kā pašu pamatu daudziem garšīgiem piedevām. Pankūkas ir ceptas mīklas ēdiens, kuras bieži vien satur olas, piena un miltus, un tos var pasniegt kā saldus vai sāļus ēdienus.
Vienkāršība un pieejamība padara pankūkas par lielisku ēdienu dažādiem ēdiena gatavošanas tradīcijām, tāpat arī bagātinās tādu tradicionālo ēdienu kā pusdienas un brokastis.
Turklāt, papildus tiem, kas cenšas izvairīties no pārmērīgām taukskābēm, pankūkas var būt viegli modificējams ēdiens, lai ievērotu uztura ierobežojumus, kā arī var būt pilnvērtīga daudzoksnaina maltīte, ja tās pasniedz ar garšīgiem pildījumiem, piemēram, svaigu augļu un medus vai ar biezpiena un kanēļa maisījumu.
Vienkārši sakot, pankūkas ir izsmalcināts un baudījuma pilns ēdiens, kas ir tikpat daudz par to, ko tajā pievienot, kā arī par to, ko to pavārs savā maģiskajā virtuves mākslas ugunspēkē ieliek.
Lasi arī: Nav nepieciešams vārīt un cept bietes – ir vieglāks veids: 15 minūtes un bez nepatīkamas smakas
No sasmakušiem pārslas līdz gatavām pankūkām uz cepta sviesta, uz bagarēm vai ar cukuru, pankūkas nodrošina garšas un uztura bagātinājumu, kas ir vienkārši neaizmirstams, un tādējādi jāuzsver, ka tā ir lieliska izvēle, ko izmēģināt kā uztura unīversālu ēdienu.
Tagad pati recepte!
Sastāvdaļas:
Milti – 1 krūze
Kefīrs – 1 glāze
Piens – 1 glāze
Ola – 1 gab
Cukurs – 1 ēd.k.
Sāls – 1/2 tējk
Soda – 1 tējk
Augu eļļa – 1 ēdamkarote
Citronu sula – 1 tējk
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu soli pa solim ar foto
Tevi noteikti interesēs
- Pēc trim Latvijā pavadītiem gadiem japānis atgriezās dzimtenē, bet tur viņam viss pēkšņi šķita dīvains – atklāj kāpēc
- Kā es uzzināju īsto vistas kotlešu noslēpumu no vīramātes – tagad gatavoju tikai šādi
- 90 % autovadītāju nepareizi šķērso ātrumvaļņus — skaidroju, kādas kļūdas viņi pieļauj
- Rīdzinieks pārcēlās uz nomaļu, sen aizmirstu ciematiņu Latvijas dziļākajos laukos un pamatīgi to nožēloja: stāstu kāpēc
- Īpašnieks, izliekoties par parastu viesi, ieradās savā kafejnīcā: stāstu, kāds bija viņa nolūks
- Primadonna Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins atkal pārceļas: iegādājušies vēl vienu jaunu villu – zināms, kur viņi tagad dzīvos






